Printer Friendly Version Besplatni tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa @ 30 June 2014 02:20 PM

Kancelarija za saradnju sa dijasporom Grada Niša i Filozofski fakultet Unverziteta u Nišu pozivaju pripadnike dijaspore starosti od 10 do 30 godina da se prijave na besplatni individualni tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa (Skype). Cilj projekta je popularizacija srpskog jezika kod dijaspore preko vršnjačkog obrazovanja, odnosno držanje individualnih časova srpskog jezika preko Skajpa od strane apsolvenata na Departmanu za srpski jezik i master studenata filologije.

Konkurs za zainteresovanu decu i studente traje od 23. juna do 7. jula 2014. godine. Održavanje časova će početi sredinom septembra 2014. godine, a nakon završetka kursa polaznici će dobiti potvrdu o pohađanju kursa Filozovskog fakulteta u Nišu.

Svi zainteresovani bi trebalo da pošalju prijavu Kancelariji za saradnju sa dijasporom Grada Niša na: dijaspora.ni@gmail.com sa naslovom SKAJP (SKYPE) ČASOVI. Na osnovu prijava, Kancelarija će odabrati parove nastavnik - učenik.

Za više informacija možete se obratiti Kancelariji za sаradnju sa dijasporom Službe za poslove gradonačelnika Grada Niša na: info@dijasporanis.com.

Sve potrebne inofrmacije možete dobiti putem linka: www.dijasporanis.com/poziv-za-besplatni-tromesecni-kurs-srpskog-jezika-preko-skajpa